Eilinen oli ihan kammo päivä. En syönyt oikein mitään Oikeaa Ruokaa. Pöh.
Lisäksi kuukausittainen naposteluhimo on täällä. Joka kuukausi sama juttu, joka kuukausi sama ärsytys. Mitä sille voi tehdä??? Tekee vaan mieli syödä Koko Ajan. Siis aivan koko ajan. Ja tietty vielä mielellään kaikkea makeaa. Tuntuu ettei siihen tepsi mikään. Ja se on joka ikinen kuukausi samaan aikaan kuukaudesta sama juttu ja kestää muutaman päivän.

Väittäisin, ettei se nyt painoon vaikuta loppujen lopuksi suuntaan tai toiseen. Tai ainakin pidemmän aikaa on sitten kyllä paino ollut taas viikko-muutama päivä sen jälkeen samassa kuin ennen naposteluhimon alkua, mutta silti minua ärsyttää. Olisi kiva hyvän alun jälkeen voida yksinkertaisesti jatkaa sitä samaa hyvää juttua, eikä alkaa napostella.

Naposteltavaksi kelpaa loppujen lopuksi ihan mikä vaan, kunhan se on naposteltavaa. Ja väitänpä ettei ole hyvää ja terveellistä naposteltavaa. Kun olen saanut naposteltua kaikki viinimarjan tms, siirryn aivan taatusti mihin vaan. Lapsen karkkipäivän karkit (joko ylijääneet tai seuraavaa kertaa odottavat), pahanmakuiset keksit, jotka eivät muuten kelpaisi, puhumattakaan tietysti hyvänmakuisista.

Ja tiedän, kotiin ei pitäisi ostaa mitään. Mutta kun vieraille ja lapselle pitää ainakin kerran viikosta olla jotain ja yleensä sitä jää yli eikä pihi luonne anna heittää menemään. *selittelyä*

Nyt aionkin ottaa ensi viikosta käyttöön selkeän karkkipäivän. Ja kyllä, odotan tämän kuukautisen naposteluhimon ohimenoa ja valmistaudun seuraavaan jo hyvissä ajoin. Karkkia vain lauantaina, ja herkkuja. Pitänee ottaa siihenkin käyttöön joku pistesysteemi? Onko ehdotuksia monellako pisteellä herkkuja saisi syödä? Siis ihan ekstraa vaikka. Siis jos peruspisteet on 21, niin olisiko ok, että vaikka 5 pistettä sais niiden päälle käyttää herkutteluun kerran viikossa? Onko siitä enemmän haittaa kuin hyötyä.

Ja samoin alkaa taas ruokalistan suunnittelu, ehdotuksia helpoista, keveistä, maistuvista ruokaohjeista otetaan vastaan!

Miksi tämä' on hyvästä tsempistä huolimatta niin kamalan vaikeaa???

Edit: kävin myös vaakalla aamulla ja siitä mun oikeesti pitikin postata, eli vaaka näytti 95,1kg, eli kai se on oikeesti turvotusta ja nestettä ja se lähtee pois.. Mutta huomenna on siis virallinen päivä, riippuu nyt tästä illasta, tuleeko tosta virallinen lukema vai huomisesta.. Huomenna tietysti n äyttää samaa kuin viikko sitten..