Nyt on siis kolme päivää takana, tänään oli 4. aamu.
Vaaka näytti lukemaksi 93.5kg.

Moni varmaan ajattelee, että ainahan neuvotaan käymään vaan kerran viikossa vaakalla, ja tuosta ne lukemat vielä muuttuu jne. Mutta minun vaan on käytävä. Jos en käy, en tiedä tapahtuuko jotain.. Etenkin nyt alussa, kun todellakin tapahtuu, haluan sen myös tietää. Sitten kun tulee se jumivaihe, on parempi käydä vain viikon välein.

Ensi viikkokin on jo varmaan sellainen, on kuukausittainen painonnousuviikko. Ja jumi viikko. Mutta eiköhän se tästä.

Ja tiedän senkin, että nämä ensimmäiset kilot ovat nestettä ja turvotusta, mutta hyvä niistäkin on eroon päästä, kyllä nekin kroppaa ja niveliä rasittaa ja ovat ylimääräisenä taakkana kannettava.

Vielä löytyy tsemppiä ja eka tavoite olisi enää 3,6kg päässä, eli alittaa 90kg, mutta se tulee olemaan kivinen tie. Yritän ja toivon, että olisin siellä kesän loppuun (eli noin syyskuun aikana) mennessä, toivottavasti jo paljon aikaisemmin. Mutta nyt mennään päivä kerrallaan.

Eilen en sortunut illalla jäätelöön, vaikka muu perhe kävikin jätskillä. Tosin miehen annoksesta halusin viimeisen lusikallisen, mutta hei, se oli vaan lusikallinen!
Mies myöskin grillasi illalla jne, mutta en sortunut siihenkään. Söin sipulikeittoa (joka uppos miehellekin) sekä marjoja ja vaniljavaahtoa.