Huomasinpa illalla mokanneeni sivupalkin päivämäärän kanssa, mutta ei se mitään. Korjaan sen.

Tänä aamuna paino oli 94,2kg, että hienosti on turvotukset/nesteet lähteneet!! Mutta tiedän tottumuksesta, että kun päästään lukemaan 93, tai 92, ollaan kriittisessä paikassa. Paino ei enää tipahda niin nopeasti ja jaksaako pitää tsemppi?`Usein ei.. Ja sitten paino onkin takaisin 94 jne..

Aion myös alkaa merkata tänne syömisiäni, varmaan nyt jälkikäteen huomenna laitan perjantaista eteenpäin, nyt en ehdi. Tällä hetkellä lasken painonvartijoiden pisteitä vastoin kaikkea käsitystäni terveellisestä syömisestä, jollain on kuitenkin alkuun päästävä ja just nyt tuntuu se olevan helpoin tapa.

Vältän oman terveyteni vuoksi jo vehnää, kauraa ja maissia. Sokeria yritän syödä mahdollisimman vähän. Myöskin ruoka-aineallergiat asettavat omat rajoitteensa syömiselleni.

Mutta katsellaan nyt, toivottavasti tämä tsemppi pitää ja kesänlopulla paino olisi vihdoin alle 90kg, se on pitkäaikainen haaveeni. Kaikkiaan painosta on tarkoitus saada 30 kg poissa, mutta se on niin pitkän ajan urakka, että ei puhuta siitä vielä mitään.