Ihan hirveää, vaaka näytti ihan kamalia lukemia tänä aamuna!! En mä nyt viikonloppuna NIIN huonosti voinut syödä :O
Toisaalta, eilisiltainen pitakebab varmaan tekee osansa. Hiilaria ja suolaa, siinä on takuuvarmat painonkohotuskeinot. Siis uskallanko edes sanoa paljon se näytti.. Mä kuiskaan 97.3kg.
Ihan kamalaa, oikeasti.

Noh, nyt kastellaan mitä se on ensi viikolla!!

Jos ottais askelmittarin käyttöön. En ihan sitä 10 000 askelta per päivä vielä lupaa. Mutta lähdettäisiinkö siitä, että 6000 askelta pitää nyt tämän ekan viikon aikana ylittää joka päivä? Olisiko se hyvä alku?
Ensi viikolla sitten vaikka 7000 askelta ja sitä rataa, kunnes se 10 000 askelta ylittyy päivittäin?

Samalla lisään veden juontia taas radikaalisti. Nyt on juotava se 2 litraa päivässä, muut juomat saavat jäädä unholaan. (on tullut litkittyä cokis lightia). Ruoan suhteen on myös taloudellistamisjakso käynnistynyt. Samalla siirrytään kolmeen ateriaan (ja yhteen välipalaan tarvittaessa). Se tuo jo säästöä, kun ei tarvi ostella välipaloja ja ruokia.
3 oikeaa ateriaa siis: aamupala, päiväruoka ja iltaruoka. Tuossa jossain välissä voi olla sitten joku välipala, jos se on tarpeen ja siltä tuntuu.

Jokaiselle ruoalle kasviksia sekä hedelmiä sen mukaan, voinko syödä. Allergioiden takia sopivien hedelmien valikoima on tosi suppea, kasviksia onneksi menee sitten kyllä. Sekä marjoja.

Nyt alkuunsa en laske pisteitä, se on jotenkin hmm.. Ahdistavaa, ja jotta ei olisi koko ajan kiljuva nälkä, pitää syödä 1.5h-2h välein. Eli katsotaanpa nyt tätä, mitä tästä tulee.