Huokaus, taas tuli helteet. Minulle sopisi tuollainen reilu +20 ihan hyvin, nämä lähemmäs +30 ja ylikin ovat minulle ihan liikaa. Ja kun on lämmin, minulle tulee turvotusta, teenpä mitä vain. Sen huomaa esim nilkoista ja sormista. Sekä tietysti myös vaakalta, valitettavasti.
Toisaalta, tämä taitaa olla myös sitä aikaa kuukaudesta, että turvottaa, joten kaksi turvotusta lisäävää tekijää. Ei kiva.

Muutenkin tämä viikko on "vaikea". Tänään on yksi meno lapsen kanssa/vuoksi ja siellä on ns. kesäjuhla, joten on "pakko" hiukan herkutella. Olen luvannut itselle, että voin ottaa palan kakkua/pullaa/keksiä kahvin kanssa, YHDEN palan siis, sitä mitä eniten tekee mieli. En laske siitä pisteitä. Eiliseltä jäi nimittäin 1 piste ja liikuntapisteita on 6 varastossa. Ja siinäkin kun menemme sinne ja tulemme takaisin, tulee "ylimääräistä" liikuntaa. Joten jospa näin laveasti selitettynä saisin itselleni hyvän omantunnon ottaa palasen kakkua tms ;)

Ruoka ei ole oikein tahtonut maistua. Tai noh, jotenkuten. Eilenkin teki sitten mieli kaikkea nollanpisteen ruokia, kuten hapankaalta. Toisaalta tietysti ihan hyvä, mutta ei niitä pisteitä olisi hyvä jättää syömättäkään.
Toisaalta tämän iltaisen lisäksi olen menossa torstaina, vietämme erään kaverin läksiäisiä, muuttaa perheineen toiselle puolen maata. Syömme siis hyvin ravintolassa. Olen tässä tietysti jo haaveillut, jos sieltä saisi grillattua lohta.. Tekee ihan kamalasti kalaa mieli, täällä ei tuoretta juurikaan saa ja pakastettu ei ole tuoreen veroista. Tai en vain osaa valmistaa sitä hyvin. Joten syön usein ravintoloissa lohta, siellä se osataan valmistaa. Lisäkkeeksi jotain lehtipinaattia tai salaattia, namskis!

Mutta tämmöistä. Tältä aamulta ei ole vaakalukemaa luvassa tämän turvotuskauden vuoksi. Perjantaina (tai kenties jo torstaiaamuna, koska perjantaiaamuna voi olla turvotusta, kiitos suolaisen ravintolaruoan ja myöhäisen syömisen?) saatte viikkopunnitustuloksen ruodittavaksi. Se on varmasti korkeampi kuin eilisen lukema, mutta toivottavasti turvotuksesta huolimatta alempi kuin viikko sitten!